pandèmia mundial

Una defunció i dos positius més pel brot de l'hospital de la Seu

La localitat alturgellenca registra la sisena mort de la segona onada d'un home que ja tenia una malaltia greu molt avançada

Detectat un brot de coronavirus a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell ha registrat una defunció en les últimes hores d'un pacient amb Covid que es va contagiar en el brot al centre. Es tracta d'un home gran que ja tenia una malaltia greu en un estat molt avançat, per la qual cosa, la causa de la mort no hauria estat el virus. Sigui com sigui, es comptabilitza com la sisena mort de persones amb el virus a la localitat alturgellenca en la segona onada.

A més, s'handetectat dos positius nous en les últimes hores arran del brot que s'ha produït al centre. Són un pacient i un professional, i els casos totals ja ascendeixen a 32. D'aquests, 17 són persones que estaven ingressades, de les quals vuit continuen a l'hospital i vuit estan aïllades al seu domicili, mentre que el pacient restant és la persona que ha mort. Els 14 són professionals i una estudiant en pràctiques. Destaca que un dels sanitaris es troba ingressat a un altre centre, mentre que la resta són tots asimptomàtics o tenen símptomes lleus. També hi ha sis professionals més confinats al seu domicili per ser contactes estrets, tot i que l'estudi inicial ha resultat negatiu.

L’hospital de la Seu té a hores d'ara 12 pacients ingressats per Covid-19, després que s'hagi realitzat un ingrés més les darreres hores.

tracking