x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Motor

Multa de 3.000 euros a Héctor Barberà per llogar un pis turístic sense llicència

L'ex-pilot de MotoGP anunciava un allotjament al portal airbnb, fet que es considera una infracció molt greu
Actualitzada 28/10/2020 a les 10:01
L'ex-pilot de MotoGP, Héctor Barberà, ha estat multat amb 3.001 euros per haver publicitat o comercialitzat un allotjament d'ús turístic a la pàgina airbnb sense disposar de la indicada inscripció en el Registre d’HUT corresponent. Aquesta infracció és considera de molt greu, i en cas que no faci efectiva la sanció en el termini d'un mes es dictarà provisió de constrenyiment sobre el valencià, afegint-hi un recàrrec del 10% de l’import de la sanció, que pujaria a 3.301 euros. En el cas que si aboni la sanció en menys d'un mes, el recàrrec serà de només el 2%.

El pilot ja va ser avisat prèviament els mesos de juny i agost que se l'imposaria una multa per aquest fet, situació que s'ha acabat donant. L'edicte amb el qual s'anuncia la sanció indica que no se li ha pogut notificar personalment, i és que des de fa uns mesos Barberà resideix a Anglaterra. 

´D'altra banda, Barberà va ser citat la setmana passada per la batlle Sònia Tumi per una causa que es va iniciar a finals de l'any passat. 

Pilot amb polèmiques
Barberà va ser pilot de MotoGP entre el 2010 i el 2017. El 2018 va baixar a la categoria de Moto2, en la qual no va acabar la temporada després de rescindir el seu contracte amb el Pons HP40 perquè va ser enxampat conduint triplicant la taxa d'alcoholèmia permesa. A més, un any després, es va veure involucrat en un altre escàndol al Mundial de Superbikes en ser acusat de robar una moto del seu propi equip hores abans de l'inici d'una cursa, fet que va negar rotundament. 
Etiquetes
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts