La nòria, un arbre màgic i un megabross per 100.860 euros i invitació per als infants

El comú ha fet l'adjudicació de les tres atraccions per contractació directa

Una nòria de 27 metres d'alçada, l'atracció pel Nadal de la capitalAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'adjudicació de la nòria surt publicada avui al BOPA per un import de 100.860 euros en un lloguer fet pel procediment de contractació directa que inclou tres atraccions turístiques per al període de Nadal. A la nòria panoràmica se sumen un arbre màgic i un megabross encarregat tot el lot a Gatzara Espectacles.

El comú ha informat aquesta tarda en un comunicat que el cost d'instal·lar la nòria són 67.950 i que es posarà en funcionament els propers dies i que els infants de la parròquia de 3 a 12 anys rebran una invitació per gaudir d'un viatge a la nòria que s'adjudicaran amb dia i hora per evitar aglomeracions. La corporació remarca que es prioritzarà la venda de tiquets online perquè no hi hagi concentracions de persones i que a cada cabina només hi haurà unitats familiars i es farà neteja de desinfecció cada vegada que surti un grup. El giny estarà en funcionament tots els dies a les tardes al llarg de tota la jornada en cap de setmana i durant el període nadalenc.

L'edicte del BOPA per a les instal·lacions detalla que el contracte de la nòria va del 29 d’octubre al 28 de març del 2021 i el de l'arbre màgic i del megabross es prorroguen des del 27 de novembre al 10 de gener del 2021. El megabross és una atracció habitual de festa major amb un circuit de pujar i baixar com una mini muntanya russa.

tracking