Parròquies

L'oposició de Canillo afirma que el projecte del pont tibetà està ple d'improvisacions

La minoria demana que la majoria canviï de replantejament amb les inversions no essencials

L'oposició de Canillo afirma que el projecte del pont tibetà està ple d'improvisacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La minoria canillenca critica que “s’hagi començat la casa per la teulada” pel que fa a la construcció de la passarel·la tibetana a la Vall del Riu. Albert Torres, cap de l’oposició, assegura que el projecte “faraònic” està ple d’improvisacions i que s’ha de tenir en compte que “estem parlant d’inversions molt grans”.

Torres, juntament amb Dolors Cabot, també consellera a la minoria, demanen “que hi hagi un replantejament i s’ajornin alguns projectes, almenys fins a l’any vinent”.

Torres va assegurar al Diari que hi ha una mala gestió per part de l’equip de Camp, tenint en compte que “primer es parlava de dos ponts, ara d’un. Canvis d’ubicació pels riscos naturals. Si tu vols fer un projecte primer l’has d’estudiar i analitzar-lo bé abans d’adjudicar-lo i després fer canvis”, va indicar el conseller.

Torres va al·legar que tot i els estudis de viabilitat i els impactes mediambientals, “estem parlant d’un equip de DA amb un Govern de DA. Tot el que facin els ho acceptaran”.

Amb tot plegat, els dos representants de l’oposició en un comunicat van destacar que aposten per cuidar el medi ambient amb polítiques per conservar i millorar l’accés actual als camins de muntanya que ja hi ha, i que no volen “que es continuïn destrossant les nostres muntanyes, que són patrimoni de tots”.

tracking