Detingut per dur a sobre dues navalles tipus 'papallona'

La policia intervé en tres incidents d’agressions a la llar amb cinc persones arrestades

Detingut per dur a sobre dues navalles tipus 'papallona'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un control rutinari la matinada de dijous passat es va saldar amb la detenció d’un home resident de 29 anys per infringir la normativa de port d’arma. Els agents que el van aturar pels volts de dos quarts de quatre de la matinada a Andorra la Vella van comprovar que duia a sobre dues navalles de tipus papallona, el port de les quals està prohibit. L’home va ser arrestat per la presumpta comissió d’un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Aquesta va ser una de les disset persones que el cos d’ordre va arrestar la setmana passada, període durant el qual patrulles de servei van haver d’intervenir per tres incidents en domicilis relacionats amb agressions que van acabar amb el trasllat a dependències policials de cinc persones. Van ser una parella per maltractaments mutus (de 29 i 23 anys, respectivament), un home de 55 anys per colpejar la seva dona, i dues germanes de 45 i 48 anys que es van agredir en el decurs d’una discussió.

La policia també va detenir un home de 29 anys per saltar-se l’obligatorietat d’anar a dormir a la presó i un no resident de 46 anys que es va identificar amb un document alterat i que, a més, usurpava la identitat d’una altra persona. L’home viatjava en un cotxe amb matrícula francesa.

ENXAMPEN UN CONDUCTOR EBRI QUE CIRCULAVA SENSE CARNET

Set conductors van ser detinguts durant la setmana per donar positiu en la prova d’alcoholèmia, entre els quals un home de 32 anys que a més tenia el permís retirat i que, per tant, al delicte contra la seguretat en el trànsit hi va sumar un delicte contra l’administració de justícia en crebantar una ordenança penal. La taxa més elevada la va donar un home resident de 56 anys, amb 2,58. Un vuitè conductor va ser arrestat en donar positiu al control salivar de tòxics. I un altre home, un turista, va ser arrestat a la duana del riu Runer per dur 2,8 grams de cocaïna.

tracking