Pandèmia mundial

Toc de queda sense gaire efecte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa una setmana que va entrar en vigor el toc de queda a alguns territoris de França. Però els estudiants d’Andorra indiquen que el seu dia a dia no ha canviat gaire. En aquest sentit el Kevin Cansouline destacava que “el dia a dia segueix igual sempre que marxis de casa després de les 6 del matí, però a la nit se senten els carrers molt buits, és una ciutat quasi fantasma”. I l’Ana exposava que “de moment no hi ha hagut cap dia que hagi hagut de fer res més tard” i Arnau Janot apuntava que “ho portem bé, la veritat és que no ens està afectant gaire”. En la mateixa línia, el Guillem Weis expressava que no ha notat gaire diferència a la zona en la qual viu, només que “a la nit no sento gaire soroll”.

I afegia que, en l’àmbit personal, “suposo que si sortís molt de nit ho notaria més, ja que les mesures afecten sobretot la vida social i l’oci nocturn”. En aquest sentit, l’Ana indicava que amb les seves amigues optaran per fer plans de tarda tot i que han valorat la possibilitat de quedar a casa d’alguna amiga.

I Cansouline va detallar que encara no ha quedat amb els seus amics però que “no sé si podrem perquè acabo tard les classes i trigo quasi una hora per arribar a casa, però una cerveseta sempre la podem fer, però no tenim temps”. El Marc, però s’ha arriscat més i apuntava que “si volem anar a fer un beure ho fem al pis d’un company i ja ens quedem a dormir” i afegia que “alguna vegada ens l’hem jugat i hem sortit més tard del toc de queda però, per sort, no ens han enxampat”.

Per la seva part, Janot, que treballa de nit a Uber Eats, explicava que “finalment sí que puc treballar sempre que porti un justificant” i detallava que “els carrers a les 21 hores estan buits però sempre hi ha algun cotxe circulant”.

tracking