Pandèmia mundial

Tres nous ingressos i 39 contagiats hospitalitzats

El Cedre torna a tenir 25 residents a la planta Covid

L'hospital tanca la planta de cirurgia per 8 positiusFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre d'hospitalitzacions per Covid ha tornat a augmentar avui amb tres nous pacients a planta i 39 ingressats en total, segons les dades que ha actualitzat el SAAS a xarxes socials. La xifra de malalts de coronavirus es distribueix en 30 persones a les habitacions de planta i 9 a cures intensives, dels quals vuit estan amb ventilació mecànica.

La situació a El Cedre torna a arribar al límit d'ocupació amb 25 residents a l'àrea de geriatria per a afectats pel SARS-CoV-2. La xifra es va reduir ahir a 24 després de la defunció d'un padrí de 94 anys que es trobava en una fase avançada del final de la vida, segons va explicar el ministre de Salut. Joan Martínez Benazet va informar que 8 dels ingressats al centre hospitalari eren interns d'El Cedre que s'han contagiat del virus en el rebrot que hi ha hagut al centre sociosanitari amb origen en un treballador extern de la residència. El titular de Salut va destacar a més que l'evolució dels padrins afectats per la Covid era favorable i que es preveu que demà hi hagi 7 altes.

El global de persones contagiades per coronavirus va superar ahir els quatre milers d'afectats amb l'increment de 227 casos registrat els últims dos dies que eleven el balanç a 4.038, amb 1.241 infectats actius, segons les dades facilitades ahir pel ministre de Salut. Les defuncions són 69 des de l'inici de la pandèmia i les recuperacions acumulades arriben a 2.729.

tracking