x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
centres sanitaris

El brot a l'hospital de la Seu suma tres positius més i arriba a l'àrea sociosanitària

S'ha realitzat 276 proves PCR en tres dies, de les quals el 7% han estat positives
L'hospital de la Seu.

Hospital de la Seu

L'hospital de la Seu.

Actualitzada 23/10/2020 a les 20:17
L’hospital de la Seu d’Urgell continua sumant positius. Avui s'han detectat dos professionals del centre contagiats més, per la qual cosa ja són 11, a més d'una estudiant. Tots ells són asimptomàtics, mentre que es mantenen en 10 els pacients positius, dels quals sis romanen ingressats. A més, en les darreres hores s'ha detectat el cas d'un ingressat a la Unitat Sociosanitària de l’hospital, tot i que la resta dels usuaris d’aquesta Unitat són negatius, incloent tots els que estan ubicats al Seminari Diocesà. Així doncs, el brot a l'hospital alturgellenc suma ja 23 casos.

Actualment hi ha set ingressats amb Covid a l'hospital després que avui s'hagi donat l'alta a un pacient més. En els darrers tres dies s'han realitzat un total de 276 proves PCR per cribrar tots els pacients ingressats en els últims dies, així com el 98% dels professionals del centre. D'aquestes proves, el 6,88% (19) han resultat positives. L’hospital segueix amb les mesures preventives comunicades ahir, que s’allargaran en funció de l’evolució. Els nostres professionals estan revisant tota l’activitat programada per aquests dies, per programar-ho quan sigui possible en funció de la seva prioritat i urgència.

Cal recordar que una dona es va queixar de les mancances en la separació Covid i no Covid del centre sanitari, que compartien planta fins a la detecció del brot, quan hi havia espais tancats que haurien permès un major aïllament. El seu familiar és un dels positius detectats arran del brot.
Etiquetes
  • #2 Kio jo
    (23/10/20 18:13)

    Ramón va dir..
    I jo. Ja veus tu el que ens importen aquestes notícies amb els merders que tenim ara aquí. Ah! I sempre posant-los com si fossin del Principat d'Andorra! Centres sanitaris? Feu el favor de posar l'article on correspon: la Seu, Alt Urgell, Catalunya, Espanya, o la lluna però no ho poseu a Andorra, és que sembla mentida. Llegint els titulars m'he endut mes d'un ensurt!

    Respondre
  • #1 Ramón
    (23/10/20 10:55)

    Ja que parleu de La Seu podrieu continuar per Organyà, Ponts, etc.....     Que en fa d'anys que no he estat a La Seu !!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts