x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Tres positius a l'escola Meritxell i tres a la residència l'Albó

El centre farà un altre cribratge la setmana que ve a les dues àrees afectades durant els últims dies
Façana de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

Façana de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

Actualitzada 23/10/2020 a les 17:27
L'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell ha detectat sis positius els últims dies, el darrer dels quals ha obligat a confinar la sisena planta de la residència l'Albó, que se suma a una altra confinada amb anterioritat. Una usuària i dues professionals pateixen el virus, així com un usuari i un professional del centre de dia i altre usuari al servei ocupacional Xeridell. Segons van assenyalar fonts coneixedores, fa dues setmanes ja es va detectar el positiu d'una usuària del centre de dia i amb posterioritat, arran del cribratge, d'una treballadora. Després es van trobar dos casos més entre membres del personal de la residència, fet que va obligar a confinar una planta sencera. Aquesta estaria a punt de quedar lliure de restriccions.

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell ha detallat que s'estan seguint totes les mesures preventives i els protocols d'aïllament i que actualment cap cas positiu es troba a les seves instal·lacions. Les famílies i tutors legals dels usuaris han rebut una notificació immediata per telèfon, a part de la realitzada per Salut. La Fundació també ha volgut aprofitar per informar que el darrer cribratge es fa cada 8 dies al personal i cada 15 dies als usuaris. Així mateix, està previst fer un altre cribratge la setmana que ve a les dues àrees afectades durant els últims dies.

Llamp, ludoteca
D’altra banda, tres positius entre nens usuaris dels serveis extraescolars d’El Llamp i la ludoteca de Santa Coloma han obligat a aïllar 29 infants. Són integrants de tres de les unitats de convivència en què s’han estructurat els serveis per tal de minimitzar el risc de contagis. És un d’El Llamp i dos de la ludoteca de Santa Coloma. Als dos serveis comunals es procedeix d’igual manera que a les escoles, aïllant el grup de convivència quan es detecta un positiu. També s’han hagut de confinar cinc aules de l’escola andorrana de Santa Coloma els últims dos dies i el Sant Ermengol va comunicar ahir l’aïllament d’una aula d’infantil.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts