x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Quatre morts en dos dies eleven a tretze les defuncions del rebrot

Les víctimes del virus són 66 després de la mort ahir de dos padrins i dimecres d’un home de 58 anys
La residència l'Albó de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

Quatre morts en dos dies eleven a tretze les defuncions del rebrot

La residència l'Albó de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 23/10/2020 a les 16:52
La xifra de morts de la pandèmia es va elevar ahir a 66, 13 de les quals ocorregudes durant la segona onada de la Covid-19 al país. Una dona d’uns 80 anys i un padrí de 94, tots dos ingressats a l’hospital, van morir ahir mentre que el Govern també va registrar com a víctima del virus el treballador de l’executiu de 58 anys que va traspassar dimecres passat i que inicialment no s’havia sumat al còmput. Les xifres han estat especialment dures els últims dos dies, amb quatre morts. Dimecres també va traspassar una dona de 60 anys ingressada a l’hospital i que havia patit un agreujament de l’estat de salut sobtat.

La padrina morta ahir a la tarda estava ingressada a l’UCI des de feia dies i patia d’altres patologies. Unes hores abans havia perdut la vida un padrí hospitalitzat també (no feia part dels interns d’El Cedre). Quant a l’home de 58 anys, empleat del Govern, concretament del departament d’informàtica, la defunció es va produir al domicili.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària va actualitzar al migdia el nombre d’hospitalitzacions, que s’havien incrementat en tres respecte al dia anterior, arribant a les 38. A planta eren 29 i 9 a l’UCI, 8 dels quals amb ventilació mecànica. Cal recordar, però, que després s’informava de la mort d’una de les pacients ingressades a cures intensives. Als ingressats a l’hospital s’han de sumar els 25 interns d’El Cedre que romanen a la planta habilitada al centre sociosanitari per a pacients Covid. Els cribratges realitzats han detectat un brot a la residència de Santa Coloma que ha contagiat 30 padrins, cinc dels quals estan a l’hospital.
Etiquetes
  • #1 malo.cobe
    (23/10/20 10:37)

    Tornem a dir.... quants morts més necessitem per fer una quarentena d'un mes com a minim? ha de morir pel Covid algú important per a que facin cas?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts