x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
territori

Astrié insta el Govern a posicionar-se pel multifuncional

Actualitzada 23/10/2020 a les 06:29
El cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié, va emplaçar ahir el Govern a posicionar-se respecte a la ubicació del futur recinte multifuncional abans del 31 de març del 2021, data en la qual expira el contracte d’arrendament que la família Vinyes té amb el comú pels terrenys de l’antiga plaça de braus. En aquest sentit, Astrié va assegurar que la parcel·la està llogada per un import de 25.000 euros mensuals i, en espera que l’executiu es decanti per la ubicació predilecta de la corporació, de moment està destinada a l’aparcament de vehicles pesants, com poden ser les màquines llevaneu. “És una instal·lació que, a banda d’acollir esdeveniments de primer ordre internacional, és molt important que s’albergui a Andorra la Vella per l’activitat econòmica que es generarà al seu voltant”, va manifestar el cònsol menor de la capital. Sobre aquesta qüestió, cal recordar que el recinte multifuncional compta per al 2021 amb una partida pressupostària prevista d’uns 100.000 euros en concepte d’estudis.

Paral·lelament, durant la sessió de comú d’ahir també es va anunciar l’autorització de la Batllia per començar les obres de reconstrucció de la piscina dels Serradells. D’aquesta manera, els treballs es podran iniciar si en 13 dies no hi ha cap recurs en contra de les parts afectades per la causa oberta arran de l’incendi. “Hem parlat amb l’empresa adjudicatària i tot està a punt per iniciar els treballs”, va declarar Astrié, qui va recordar que el termini per finalitzar les obres és de 15 mesos, és a dir, a partir del febrer del 2021. Per la seva banda, la consellera del PS, Dolors Carmona, va celebrar l’anunci tot i que va lamentar que hagin hagut de passar dos anys del sinistre per tirar endavant una infraestructura “que ha de donar servei a les federacions”.

En darrer lloc, la majoria comunal va aprovar –en detriment d’altres partides posposades per al 2021– un suplement de crèdit de 889.890 euros per poder licitar la remodelació del darrer tram que l’avinguda d’Enclar que va fins a l’Espai Columba. La sessió de comú va tenir l’absència de la cònsol Conxita Marsol per haver estat en contacte amb un positiu de coronavirus.

ALTRES PUNTS

El comú
va rebre l’autorització de la Batllia per començar les obres de reconstrucció dels Serradells. Els treballs es podran iniciar en un període de 13 dies si no es presenta cap recurs.

La majoria va aprovar un suplement de crèdit de 889.890 euros per licitar la remodelació del darrer tram de l’avinguda d’Enclar que arriba a l’Espai Columba.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts