Esquí

Pal-Arinsal vendrà el forfet de temporada a preus Fira

L'estació massanenca aplica durant tres dies els descomptes habituals de la mostra de la capital

Vallnord organitza una fira virtual amb forfets a preu rebaixat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord Pal-Arinsal vendrà el forfet de temporada amb els preus especials que s'apliquen cada any a la Fira d'Andorra la Vella des del 30 d'octubre a l'1 de novembre. El domini massanenc que els tiquets per a tot l'any es podran adquirir en la Fira virtual que organitza durant els dies que s'hagués hagut de celebrar la mostra de la capital anul·lada per la situació sanitària de la Covid-19.

Els forfets Ski&Bike, vàlid per a deu mesos, i el nou producte Ski&Nature per a esquí de muntanya, senderisme i raquetes de neu i del de les Valls del Nord s'han d'adquirir per internet i els compradors rebran de regal un val de dia, una mascareta de Vallnord i participaran en el sorteig de sopars per a dues persones en diferents restaurants de l'estació. Els titulars del forfet de deu mesos tindran a més un val d'un dia per gaudir de les pistes i les activitats de Naturlandia.

La recollida dels forfets, i dels regals, s'ha de fer fins al 22 de novembre a la botiga de Gala Perfumeries de la plaça de la Rotonda de l'avinguda Meritxell des de les quatre a les vuit de la tarda durant la setmana, els dissabtes de 12h a 20h i els diumenges fins a les set de la tarda, segons ha informat l'estació.

tracking