Banca

Crèdit Andorrà renova la xarxa de caixers automàtics

Pantalles tàctils més grans, incorporació del sistema contactless i l'augment de reintegraments a 1.000 euros són algunes de les novetats

Crèdit Andorrà renova els certificats ISO de qualitatARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà ha iniciat un procés de renovament de tots els caixers automàtics de l'entitat bancària que durarà fins a l'any vinent. Els nous ginys tenen novesfuncionalitats i més operatives disponibles, alhora que ofereixen una tecnologia més digital, actual i segura. Els caixers presenten pantalles tàctils i més grans, més agilitat i rapidesa amb la incorporació de la tecnologia contactless, imports de reintegrament a 1.000 euros per operació, i operacions més sostenibles gràcies a la possibilitat de fer les consultes a través de la pantalla i només imprimir-les si és necessari.

El primer caixer que s’ha renovat és el que està situat a l’avinguda Verge de Canòlich55, de Sant Julià de Lòria. El banc, en línia amb la seva voluntat de servei al client, busca amb aquesta actualització evolucionar i millorar l’experiència d’ús, alhora que ofereix funcionalitats per fer més còmoda, fàcil i àgil l’operativa als caixers.

tracking