Educació

La promoció més nombrosa de la Universitat es gradua

La pandèmia ha obligat a cancel·lar la cerimònia d'entrega dels títols i els estudiants han hagut d'anar a buscar-lo a la recepció del centre

Graduada recollint el títolUdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promoció d'estudiants més nombrosa de la Universitat d'Andorra s'ha graduat. Així ho ha fet saber el centre a través de la memòria d'activitats del curs passat, 2019-2020, que va acollir 1.995 estudiants, dels quals 542 eren de formació reglada, 1.426 de formació continuada i 27 del curs d'accés per a més grans de25anys.

La pandèmia, que ha marcat el curs, també ha obligat acancel·larla cerimònia d'entrega dels títols i els estudiants han hagut d'anar a buscar-lo a la recepció del centre. La Universitat ha batut el rècord històric de titulats d'una mateixa promoció, amb90persones que obtenen el seu títol d'estat, iamb la graduacióde la primera promoció del màster en Dret, formada per set titulats. Des de l'inici de l'ensenyament superior a Andorra, l'any 1988, s'hi han tramitat 18.538 matrícules i s'han expedit 5.882 títols, dels quals 1.286 són títols d'estat.

tracking