x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Duaners andorrans i francesos avorten una operació de contraban

Actualitzada 21/10/2020 a les 07:30
L’actuació conjunta dels duaners andorrans i francesos la nit de dissabte passat va permetre avortar una operació de contraban que pretenia transportar tabac comprat al Principat fins al mercat negre de Tolosa. Segons informacions de La Dépêche du Midi, en un moment de la nit de dissabte un grup de duaners de la brigada d’Acs-dels-Tèrmes van detectar la presència d’una vintena de persones que es dirigien caminant per la muntanya cap al Pas de la Casa. Va ser en aquell moment que els agents duaners gals van avisar els seus homòlegs andorrans per tal d’informar-los de quins eren els objectius que s’havien de controlar per poder actuar quan procedissin a tornar cap a territori francès.

Després d’hores d’observació, els duaners d’Acs-dels-Tèrmes van intervenir obligant els contrabandistes, que ja estaven de retorn i en territori francès, a fugir deixant abandonada la càrrega. Es van intervenir uns seixanta quilos de cigarrets comprats a Andorra per bandes organitzades que amb tota probabilitat estaven destinats a subministrar el mercat de Tolosa. Al final es van comissar més de 3.300 paquets de cigarrets amb el suport dels gendarmes de l’Arieja, per un valor de mercat de 33.800 euros.

Les autoritats franceses sospiten que l’operatiu de contraban estava compost per més individus perquè es van detectar persones a peu per la muntanya i en vehicles de retorn a França que no duien cap tipus de mercaderia il·legal.
Etiquetes
  • #2 Salvador Pascual
    (23/10/20 11:46)

    Tornem als temps de la postguerra

    Respondre
  • #1 Marcel
    (22/10/20 07:21)

    Si els nostres padrins aixequessin el cap......

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts