Pandèmia mundial

Preocupació pel positiu d'una educadora a l'Escola Meritxell

Confinades tres aules de l'Escola francesa de Sant Julià

Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El positiu per Covid-19 d'una educadora de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell ha generat preocupació a les autoritats sanitàries per la possibilitat que pugui ser l'inici d'un brot important ja que la professional treballa amb usuaris amb els que ha de tenir un contacte proper. El ministeri de Salut ha iniciat avui un cribratge a totes les persones del centre, tant alumnes com treballadors que han tingut relació amb l'educadora per detectar si el virus ha afectat altres usuaris del centre.

El titular de Salut, Joan Martínez Benazet, va respondre ahir a la compareixença de la tarda que li havien informat que s'havia diagnosticat algun positiu a l'Escola Especialitzada però que no tenia coneixement que hi hagués un brot al centre. I va indicar que fa dies hi havia hagut un alumne contagiat del virus però que no es van detectar més infectats per aquest cas.

Tres aules confinades a Sant Julià

L'Escola francesa de Sant Julià ha vist alterat avui el ritme de treball perquè els positius de diferents alumnes que s'han notificat en les últimes hores han obligar a confinar tres aules. Les classes afectades són dues de maternal i una de primària que han interromput l'ensenyament presencial i han enviat els escolars als seus domicilis a seguir dues setmanes d'aïllament.

Salut va anunciar ahir que hi havia 111 classes de tots els sistemes educatius afectades per casos de coronavirus, de les quals 82 estaven totalment o parcialment confinades i la resta en vigilància passiva.

tracking