Policia

Detinguts empresari i treballador per presentar papers falsos a Immigració

Van entregar un certificat laboral irregular per tramitar el permís de residència de l’empleat

Interior haurà de tornar a revisar el polèmic concurs d'oficials de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir divendres passat dos homes que van presentar al servei d’Immigració un certificat laboral falsificat. Un dels arrestats, resident de 32 anys, tenia la intenció de regularitzar el permís de residència i contractar l’altre detingut, de 26 anys. Tot i això, els agents els van enxampar amb una documentació que no era real durant la presentació de papers a l’administració i van ser acusats com a presumptes autors d’un delicte contra l’ordre jurídic.

Els agents en el balanç de detencions setmanal també van fer constar un total de quinze operacions, entre les quals destaca l’arrest d’un jove com a presumpte autor d’una agressió a la parella i el d’una dona que circulava amb el permís retirat.

La matinada de dijous la policia també va detenir un conductor de trenta anys per diversos delictes. El jove, que conduïa amb una taxa d’alcoholèmia d’1,26 grams per litre en sang, va ser aturat en un control rutinari i es va mostrar amb una actitud desafiadora, ja que va insultar els agents i es va oposar a la detenció amb resistència i desobediència, fet pel qual va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra l’honor i la funció pública.

A més a més, en el comunicat el cos també detalla que a les dependències policials l’home va mostrar “reaccions desproporcionades” vers els agents.

Seguint amb les detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit, en total n’hi va haver set i destaca la d’un home no resident que dissabte va ser intervingut mentre circulava amb una taxa de 2,35 g/l, la més alta registrada durant la setmana passada.

Entre les quinze detencions efectuades durant la setmana passada també hi consta l’operació Branzzoni, en la qual es va arrestar tres persones per fer contraban de tabac, com també l’atropellament per part d’una conductora d’una vianant que estava reservant una plaça d’aparcament que es va produir ahir a la tarda al Pas de la Casa.

tracking