Espectacles

Encamp fa el ple al Festival de Titelles

Les localitats previstes amb el 30% d'aforament es van omplir a totes les representacions

Representació de l'obra El monstre dels colors a EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Titelles ha omplert les 120 localitats disponibles a Encamp i les 45 del Pas de la Casa amb la limitació d'aforament que s'ha hagut de respectar per les restriccions sanitàries. El comú destaca l'èxit dels espectacles celebrats aquest cap de setmana per haver esgotat les entrades reduïdes al 30% de la capacitat en les quatre representacions amb el públic separat per grups familiars.

David Cruz, conseller de Cultura i Afers Socials, ha remarcat avui que la importància d'oferir activitats per als infants tot i les limitacions de les relacions socials per la Covid-19 ja que ha apuntat que "els més petits són dels més perjudicats per les restriccions de la pandèmia i per això programar aquest tipus d'activitats pensem que pot ajudar".El conseller ha recalcat que "amb una mica d'esforç i adaptació per complir amb les mesures de seguretat aprovades als protocol és possible impulsar la cultura amb seguretat" com s'ha demostrat aquest cap de setmana amb les quatre obres que s'han pogut veure.

El conseller ha lamentat que tots els infants que volien assistir al festival no hagin pogut fer-ho i ha anunciat queel comú preveu programar per al novembre una obra de teatre infantil que serà un musical dedicat a la pel·lícula de Disney La Bella i la Bèstia. I ha afegit que es treballa en la propera edició de les representacions de titelles per a l'any vinent que espera es puguin acompanyar dels tallers anul·lats aquest any per les restriccions sanitàries.

tracking