Detinguts dos homes per falsificar un certificat laboral

Un jove de 30 anys va ser arrestat per conduir begut i insultar i mostrar resistència vers els agents durant un control rutinari d'alcoholèmia

Més control en els papers per a immigracióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres dos homes, un resident de32anys i un altre no resident de 26, com a presumptes autors d'un delicte contra l'ordre jurídic. Ambdós es van presentar en el Servei d'Immigració per tal regularitzar la situació del més jove, però van ser enxampats amb un document laboral falsificat, fet pel qual van ser arrestats. Aquesta ha estat una de les 15 detencions que el cos de policia ha realitzat en la darrera setmana, on també destaquen l'operació "Branzzoni", on es van arrestar tres persones per contraban de tabac, i l'atropellament per part d'una conductora a una vianant que estava reservant una plaça d'aparcament que es va produir ahir al Pas de la Casa. Així mateix, la policia va arrestar un jove com a presumpte autor d'una agressió a la seva parella i a una dona que circulava amb el permís retirat.

La policia també va detenir la matinada de dijous un conductor de30anys per diversos delictes. L'home, que conduïa sota una taxa d'alcoholèmia d'1,26 grams per litre en sang, va ser aturat durant un control rutinari i es va mostrar amb una actitud desafiadora, ja que va insultar als agents i es va oposar a la detenció amb resistència i desobediència, fet pel qual va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra l'honor i la funció pública. El cos també detalla que a les dependències policials l'home va mostrar "reaccions desproporcionades" vers els agents. Aquesta és una de les set detencions que el cos va fer relacionades amb delictes contra la seguretat trànsit, on tambéhidestaca la d'un home no resident que dissabte a les 18.29 hores va ser enxampat circulant amb una taxa de 2,35 g/l, la més alta registrada durant la setmana passada. La llista de detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol es completa amb la d'un turista de46anys va donar positiu amb 1,21 g/l, la d'un resident amb1,19g/l, la de dos homes quecirculavenamb taxes d'1,11 g/l i 1,10 g/l i la d'un jove de18anys, amb 0,85 g/l.

tracking