x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

L'hospital tanca i aïlla la planta de cirurgia per 8 positius

El SAAS ha procedit a activar els protocols de seguretat tant pels pacients com per als professionals després de detectar un brot de COVID
Façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Fernando Galindo
Actualitzada 17/10/2020 a les 19:05
Els cribratges periòdics que es realitzen en els diferents serveis del centre hospitalari han permès detectar quatre professionals sanitaris (tres infermers i 1 auxiliar d’ infermeria) així com quatre pacients ingressats a la planta de cirurgia positius en coronavirus SARS-CoV-2, ha informat el SAAS aquesta tarda en un comunicat

Els professionals tots de la planta de cirurgia van donar positiu el passat dissabte, dimecres, dijous i ahir divendres en els cribratges. Seguint el protocol, ahir i avui s'ha procedit a fer les proves als 16 pacients ingressats a la planta de cirurgia, donant 4 resultats positius.

Els 4 pacients s’han traslladat immediatament a la planta COVID i s’ha procedit a una immediata comunicació amb les famílies.

La planta de cirurgia queda tancada i aïllada per fer el seguiment dels pacients que han donat negatiu i no es permeten les visites de l’exterior. "L’origen del brot es desconeix i pot ser multicausal, tant extern com intern", puntualitza el SAAS.
  • #16 pepe
    (20/10/20 22:32)

    anna va dir..
    pues si, exagerar y ser alarmista con un virus mas agresivo de lo habitual del resfriado comun, eso es un coronavirus y del q no se han hecho las correspondientes vacunas el año pasado, como todos los años, no solo es para hacer negocio, es para someter a un monton de paises a la agenda globalista y visto lo visto, parece q Andorra ya lo es. Un protectorado mas de personas q nadie conoce y q nadie ha votado.

    Respondre
  • #15 Marlene Paula Da Silva Bastos
    (18/10/20 01:21)

    Govern preocupese mes por la salut de la gente este fin de semana un montón de turistas y normal que ahora haya más contagios no estoy de acuerdo en que dejen entrar muchos turistas para pasar lo que está pasando deben de estaren contentes, los negocios van a cerrar se no teneren ayuda

    Respondre
  • #14 Cuca
    (18/10/20 00:44)

  • #13 En joseph
    (17/10/20 23:58)

    Comienza la cuenta atrás.
    Mucho ánimo y Sean solidarios, más en estos momentos tan difíciles.

    Respondre
  • #12 Joan
    (17/10/20 23:46)

    Que mala gestió

    Respondre
  • #11 Canòlich Teixidor
    (17/10/20 22:52)

    I quan algú amb experiència en camps de refugiats, hospitals de campanya i més de 20 anys lluitant amb epidèmies, va dir per Nadal que no havia d'entrar ningú al circuit sanitari sense descartar era portador del SARS-CoV-2, la resposta va ser, poc més què un refredat, ho tenim tot previst, quatre casos. Per cert, per email. La sort què tindrà Govern és què amb sort en 30 o 40 dies, més del 60% del país tindrà anticossos.

    Respondre
  • #10 Jp
    (17/10/20 22:46)

    carmen sanchez va dir..
    Per el bé de tots espero que no vagi a més
    El confinament no trigarà gaire
    Espero què tots els malalts és recuperin aviat i ànims à tots
    La situació és greu i difícil per tothom
    Per això tots hem de respectar les normes

    Respondre
  • #9 Xavier
    (17/10/20 22:27)

    Alguns de cap de setmana fora del país, mentrés l'hospital està sota mínims pel virus. Felicitats Espot i Martinez, si tinguessiu una mica d'amor propi plegarieu.

    Respondre
  • #8 Josep
    (17/10/20 22:16)

    Governants, voleu fer el favor de parar de jugar amb les nostres vides i decretar mesures mes restrictives i teletreball generalitzat????? No hem de parar tota la economia pero tenim marge en reduir contactes en bona part dels treballadors

    Respondre
  • #7 Agusti
    (17/10/20 20:55)

    Sense paraules :-(

    Respondre
Veure’n més
16
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts