x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El cap de Govern defensa que lidera un equip “cohesionat”

Espot durant la compareixença d'ahir.

El cap de Govern defensa que lidera un equip “cohesionat”

Espot durant la compareixença d'ahir.

Fernando Galindo
Actualitzada 17/10/2020 a les 06:34
“Els puc garantir que encarem la pandèmia des de la màxima cohesió, tant des del Govern com amb els grups de la majoria”, defensava ahir el cap de l’executiu, Xavier Espot, que va voler destacar que “aquestes crisis uneixen més que separen i aquest Govern té un lideratge i una cohesió que permet fer front a una pandèmia amb garanties”. Amb aquestes paraules va voler esvair els dubtes sobre la solidesa del Govern durant la segona onada de la pandèmia. Uns dubtes que van començar a sorgir amb la correcció de les paraules de Joan Martínez Benazet quan parlava de confinament a través d’una piulada i amb el poc protagonisme de Verònica Canals pel que fa al protocol per a la temporada d’hivern que, segons va indicar el cap de l’executiu, es presentarà la setmana que ve.

Durant la compareixença, especialment a la part final, Espot va reiterar que entre l’executiu “no hi ha discrepàncies” i que el lloc de tots els ministres està garantit. I insistia que en l’equip de Govern no falta ordre ni lideratge: “Penso que mai hi havia hagut tanta cohesió.” Espot va deixar anar el discurs de la solidesa de l’executiu després de ser preguntat sobre si el confinament segueix estant sobre la taula. Una qüestió que el cap de l’executiu va aprofitar per lligar amb la temporada d’hivern i amb la cohesió governamental. “Un bon Govern ha de tenir tots els escenaris sobre la taula i els ha d’haver estudiat tots”, apuntava, per indicar que “aquesta pandèmia s’encara i s’afronta dia a dia quant a les decisions concretes però totes s’han estudiat” amb anterioritat.

Un discurs que va anar confeccionant just després d’assegurar que “el confinament és incompatible amb les mesures de cara a la temporada d’hivern”, i afegir que “no creiem que hàgim d’estar en aquesta tessitura” perquè si la situació epidemiològica empitjorés, abans d’arribar al punt del confinament s’haurien d’aplicar altres restriccions.
Etiquetes
  • #10 Funcionari cansat d'inútils ...
    (17/10/20 23:12)

    Ricard va dir ...
    A l'administració els patim cada dia. Sobretot al Galabert. No s'entera de res, és una persona que actua amb un despotisme i autoritarisme inacceptables. Li fa molt mal al Gallardo, a no ser que actuï així per instrucció seva.

    Respondre
  • #9 Pepgoter
    (17/10/20 18:53)

    Quanta raó va dir..
    Actua ! Jaja, algú pot nomenar algun projecte, només un, que hagi surtit d'aquest experiment, a part de pagar uns quants salaris a fons perdut.

    Respondre
  • #8 Quanta raó
    (17/10/20 15:02)

  • #7 La culpa es de otros
    (17/10/20 15:01)

    Deportes afectados por las medidas,competiciones fuera de Andorra anuladas por decreto. Todos al mismo saco, falta de criterio evidente en las medidas.

    Respondre
  • #6 Oriol
    (17/10/20 11:14)

    Cal desxifrar el llenguatge polític, la paraula cohesió pretén ocultar la polarització i la fractura de el partit, tot i que per molta verborrea i retòrica que s'utilitzi, en breu la veritat sortirà a la llum.

    Respondre
  • #5 un d'aqui
    (17/10/20 10:21)

    Dime de lo que te alabas i te dire de lo que padeces.

    Respondre
  • #4 Ricard
    (17/10/20 09:55)

    Jo no ser si estan o no cohesionats, però el que si sé és que entre Actua Tech amb el Marc Pons i el Secretari d'Estat Marc Galabert no en fan una de dreta. Mil projectes per no enllestir-ne cap, interferències en altres departaments, zero sentit pràctic. Si volen teoritzar i investigar (no sé qué) que ho facin amb els seus calers.

    Respondre
  • #3 hipocresia
    (17/10/20 09:43)

    Un Cap de Govern que diu que hi ha lideratge i hi ha cohesió quan això no és el que percep la ciutadania crec que manca d'objectivitat envers els seus electors. Prou de fer una politica basada sobre la tergiversació dels fets. Cal ser honestos amb la gent i dir la veritat, no maquillar-la. El nostre Govern no passa per bons moments i tots ho sabem, la situació és tensa i en part s'entèn vist el que està passant. El cap de govern ha de prendre decisons i si aquestes impliquen un trencament amb LA doncs que així sigui. No és pot permetre que 4 vots condicionin una majoria, no pot perdre el cap de govern més credibilitat amb aquesta aliança enverinada. Els de LA no tenen cap intenció de marxar doncs canvieu les posicions i que la posició de força la faci DA i no els liberals.

    Respondre
  • #2 Ernest
    (17/10/20 08:18)

    No sé si estaràn cohesionats, el que sí que sé és que estan tots aferrats a les seves cadires.

    Respondre
  • #1 peis peis
    (17/10/20 08:06)

    Sobretot amb SERENITAT.. espero q hagi dit aixo..

    Un bon govern diu??? Un govern q tarda un mes en arreglar el problema dels autobusos e aquest pais de 4 gats es un bon govern?:))))))

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts