x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

El PS carrega contra l'actual gestió sanitària del Govern

Els socialdemòcrates diuen que l’executiu “s’està separant de la societat civil”
El conseller socialdemòcrata Jordi Font, ahir.

El PS carrega contra l'actual gestió sanitària del Govern

El conseller socialdemòcrata Jordi Font, ahir.

PS
Actualitzada 16/10/2020 a les 06:36
El conseller general socialdemòcrata Jordi Font va assegurar ahir en roda de premsa que el Govern no els informa de la presa de decisions pel que fa a la gestió sanitària de la pandèmia. Font, com a president de la comissió legislativa de Sanitat, va indicar que “m’assabento de les coses igual que un ciutadà del carrer, quan hauria de ser aquesta comissió una de les més actives en el moment que estem vivint”.

El socialdemòcrata va recriminar que l’equip de Xavier Espot cada vegada “està més separat de la societat civil i de les institucions públiques”. De fet, va incidir que “ara comencen a sorgir discrepàncies perquè la societat civil no se sent identificada”. Font va matisar que “aquest és un problema d’Estat i no del Govern”, afegint que per fer front a la situació excepcional “la gent ha de ser partícip. Hem de ser tots nosaltres actors del problema. És així de l’única manera que podem sortir-nos-en”. En aquest sentit, el conseller va incidir en la necessitat que en la presa de decisions es tinguin en compte els actors implicats, com ara amb el tancament de bars i restaurants, “per així poder buscar una millor solució entre tots plegats”.

Font va indicar que des del PS consideren que el Govern en aquests moments no està transmetent seguretat a la ciutadania i que “els seus dubtes i inseguretats s’estan traslladant a la població”. Amb això, va demanar que “en aquests moments tan delicats cal aconseguir que la gent recuperi la confiança en els gestors públics”. I va al·legar que si amb el confinament estaven “tan orgullosos del seu èxit” era perquè “la societat civil va jugar al joc”.
Etiquetes
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts