parròquies

Tecnologia Capital rebrà el 33% dels parquímetres lauredians

La corporació adjudica el projecte a cost zero per a les arques públiques

Tecnologia Capital rebrà el 33% dels parquímetres laurediansFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia laurediana comptarà amb una cinquantena de nous parquímetres. El Butlletí Oficial de Principat d’Andorra (BOPA) va fer pública ahir l’adjudicació per a l’execució del projecte a Tecnologia Capital. L’empresa rebrà el 20 per cent de comissions de les transaccions realitzades als parquímetres (excepte sancions, denúncies o constats d’infraccions); un 10 per cent de comissió per a les transaccions realitzades a l’aplicació d’aparcament, també exceptuant les sancions, i finalment un 3 per cent de les transaccions realitzades per al cobrament de sancions, denúncies o constats d’infraccions.

Cal recordar que la decisió que l’empresa encarregada del projecte cobri un 33 per cent de les comissions té a veure amb el fet que l’equip comunal encapçalat per Josep Majoral no es volgués fer responsable d’unes despeses “tenint en compte “la delicada situació financera de les arques del comú”. En aquest sentit, majoral, va explicar anteriorment en roda de premsa que la voluntat era substituir els parquímetres amb una empresa privada “que al llarg del temps vagi recuperant la inversió realitzada d’acord amb el percentatge acordat”.

L’entrada en funcionament dels nous aparells a la zona blava encara està per acabar de definir, segons van explicar des de la corporació, tot i que una data prevista podria ser a principi del 2021.

tracking