x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

La targeta de Toti

L’empresari que teòricament és un assessor extern del ministeri d’Economia i Empresa es presenta davant els clients amb una targeta que dona peu al dubte i que fa pensar que pertany a la plantilla de la cartera de Gallardo.
La targeta de Toti

La targeta de Toti

La targeta de Toti

Antoni Garcia i la targeta de cortesia que entrega als clients.

La targeta de Toti

Antoni Garcia i la targeta de cortesia que entrega als clients.

Actualitzada 14/10/2020 a les 12:47
Antoni Garcia (Toti) continua fent parlar. Home de confiança del ministre de la Presidència, Jordi Gallardo, i fidel militant liberal que va ser el número dos al partit, fa dies que està en el punt de mira de l’oposició i d’alguns ciutadans per la seva estreta i per a alguns “estranya” relació laboral amb el ministeri. Toti, que va iniciar una guerra entre el PS i la majoria quan va afirmar que el president del grup parlamentari socialdemòcrata havia treballat per a les empreses del germans Cierco –ell havia estat amb els ex-accionistes majoritaris de BPA quan va esclatar tota la crisi del banc–, ha passat sempre com un assessor extern a través de la seva empresa, A2 Security, amb seu social al seu propi domicili i sense cap empleat, i que ha fet de tot, captar inversió estrangera i buscar material sanitari per a la Covid, pel que s’ha sabut públicament.

Gallardo sempre ha defensat que és una relació purament mercantil i que no forma part del seu ministeri, tot i que els treballadors del Prat del Rull asseguren en veu baixa que cada dia veuen el Toti i que actua com si ocupés un càrrec important dins d’Economia i Empresa. De fet, la targeta de presentació de Toti és ben explicita. No hi figura el nom de l’empresa i amb l’escut del Govern d’Andorra es presenta com a assessor del ministeri amb l’adreça de les dependències administratives, telèfon i correu electrònic del Govern, gens habitual en una empresa independent que únicament dona un servei a l’executiu, per molt útil i de qualitat que sigui.

Toti Garcia ha estat a l’ull de l’huracà i el seu nom ha estat objecte de debat en diferents sessions del Consell General.
La màxima crispació va arribar després que el PS fes unes preguntes al Govern per esclarir la relació contractual que manté l’executiu amb A2 Security pels diferents assessoraments que hauria prestat. Aquestes preguntes van arribar després de les respostes a demandes que havien fet els socialdemòcrates i que van suscitar més dubtes entorn a la relació contractual existent.

Per la seva banda, López va negar tenir cap vinculació contractual amb els germans Cierco i va denunciar haver estat “amenaçat i extorsionat” per Toti Garcia.
Etiquetes
Veure’n més
77
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts