x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
societat

La CEA representa un 20% més dels llocs de treball respecte al 2019

La patronal reconeix positivament l’avenç cap als negocis sostenibles i centrats en la inclusivitat
Entrega de premis de la CEA, ahir la tarda.

La CEA representa un 20% més dels llocs de treball respecte al 2019

Entrega de premis de la CEA, ahir la tarda.

CEA
Actualitzada 14/10/2020 a les 09:40
“La patronal representa avui un 20% més de llocs de treball que ara fa un any.” Així ho va explicar el president de la Confederació Empresarial (CEA), Gerard Cadena, durant l’entrega de premis que atorga a les empreses que se centren en la millora de la sostenibilitat i la promoció de la igualtat. Cadena va destacar que “hem augmentat de forma significativa la nostra representativitat en alguns sectors”, posant en relleu el comerç minorista, que ahir es va guardonar per primer cop.

Cadena va aprofitar per compartir els indicadors de l’activitat que la patronal va desenvolupar el 2019. Va destacar les reunions periòdiques durant el confinament amb les associacions relacionades amb el turisme, que “van servir per preparar la temporada d’estiu i ara per a la temporada d’hivern”. Amb la presència de la ministra de Turisme, Verònica Canals, el titular de la CEA va remarcar que “les suspensions de contracte s’hauran d’adaptar a una nova realitat, sent menys generalistes i més quirúrgiques, per concentrar els recursos allà on són més necessaris”. També va incidir que las línia d’actuació de la CEA és “contribuir a la diversificació del model econòmic”.

Quant als guanyadors, com a reconeixement als pioners, el premi va ser per a Angelina Mas; per a Andbus per la dedicació a la promoció de la igualtat, i per a Albert Gomà el premi a favor dels autònoms i microempreses. La CEO i propietària de la Joieria Suïssa, Rosa Pons, van rebre el guardó a la trajectòria empresarial; premi a l’emprenedoria i innovació per a Casa Raubert; Nice Tec a la projecció internacional; el Grup Heracles a la sostenibilitat; el Grup Via Moda el d’empresa inclusiva, i el reconeixement a la promoció de la Marca Andorra a David Aguilar.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts