x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

El comú cedeix a l'UdA el local de la cota 900 de Naturlandia

Actualitzada 07/10/2020 a les 07:10
El comú de Sant Julià de Lòria ha cedit els espais del local situat a l’avinguda Verge de Canòlich, número 51, on hi havia l’antiga cota 900 de Naturlandia, a la Universitat d’Andorra (UdA). Amb aquest conveni el comú continua apostant perquè Sant Julià de Lòria esdevingui una parròquia universitària i de recerca. “Volem buscar aquest motor econòmic, que no tenim, en el món dels estudiants”, va indicar el cònsol major lauredià, Josep Majoral, qui va remarcar que “aquesta corporació aposta pel món universitari”.

Per la seva banda, el rector de l’UdA, Miquel Nicolau, va agrair el suport continu del comú cap a la universitat no només amb paraules sinó amb fets. “El local és una necessitat de la universitat i és perfecte”, ja que “necessitem espais a curt termini”, va dir.
De fet, Nicolau va comentar que la universitat vol esdevenir un centre de recerca i de creació de riquesa, i vol ser part de la parròquia. A més, per la situació actual de la Covid-19 i la necessitat de respectar les mesures de seguretat, el comú ja va cedir espais del Centre Cultural i de Congressos Lauredià perquè la universitat els utilitzés. Tot i així, aquests nous espais que, segons Nicolau, esdevenen “un pulmó per poder respirar” són una solució a curt termini abans de disposar d’un nou edifici definitiu. En aquest sentit, va recordar que es necessiten nous espais, ja siguin laboratoris o aules.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts