x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Infraestructures

Torres assegura una partida per al multifuncional el 2021

El recinte estava en perill aquest mandat per la reforma pressupostària
Parcel·la davant de l'edifici administratiu de Govern.

Torres assegura una partida per al multifuncional el 2021

Parcel·la davant de l'edifici administratiu de Govern.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/10/2020 a les 06:44
El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va assegurar ahir en roda de premsa que hi haurà una partida pressupostària el 2021 per a la creació de l’edifici multifuncional. Torres va indicar que en la reestructuració del marc pressupostari arran de la pandèmia de la Covid-19 una de les inversions prioritàries és la nova infraestructura.

El multifuncional és una de les grans inversions que es fixa l’executiu considerant que podria servir per impulsar l’economia del país tenint en compte que serviria com a punt destacat pels espectacles i esdeveniments de tota mena, com la Fira d’Andorra la Vella. El projecte, juntament amb l’heliport, són les dues inversions estrelles, tot i que fins fa un mes i escaig el futur del recinte es posava en dubte per culpa de l’evolució que pogués tenir la pandèmia, sobretot de cara a la temporada d’hivern, i les necessitats del moment. El Govern es plantejava que el projecte s’allargués més del previst.

El ministre no va voler avançar detalls d’on anirà situat el nou recinte però cal recordar que hi ha la previsió que se situï davant de l’edifici administratiu de Govern i que podria anar relacionat amb la construcció del giny del Carroi, impulsat pel comú de la capital i de la Massana.

Torres, en la compareixença, tampoc va voler anar més enllà sobre el cost que suposaria per a les arques públiques ni tampoc quina serà la partida del pressupost del 2021. Abans que l’executiu es veiés obligat a reformar el pressupost del 2020 i els plans per als propers anys, hi havia prevista una partida plurianual de 10,5 milions.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts