pandèmia mundial

Mascareta obligatòria als remuntadors a Grandvalira

També es podrà utilitzar un tapacoll tipus Buff homologat, mentre que durant el descens no serà obligatori cobrir-se la cara

Mascareta obligatòria als remuntadors a Grandvalira SoldeuGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira ha anunciat que l'ús de la mascareta serà obligatori per als majors de sis anys als remuntadors, zones d'espera i embarcaments d'instal·lacions mecàniques, així com en espais tancats, edificis i zones comunes com restaurants, escoles, botigues i taquilles. També es podrà utilitzar un tapacoll tipus Buff quie estigui homologat. L'únic moment en què no serà obligatòri cobrir-se el rostre serà durant el moment del descens per les pistes, tot i que sí que es recomana fer-ho.

L'estació ha detallat l'extens protocol que ha hagut de dissenyar per adaptar-se a la situació sanitària, alguns detalls dels quals ja va avançar el Diari en l'edició de diumenge, com la previsió d'obertura del 100% de les pistes, tant a Ordino Arcalís com a Grandvalira, entre altres. En aquest sentit, no es contempla una limitació d'aforament a l'estació per a la pràctica de l'esquí i surf de neu, però s'instauraran mesures de distanciament social en els punts més crítics. Tampoc hi haurà limitacions d'aforament als remuntadors, seguint les recomanacions de Domaines Skiables de France, amb el qual estan associades totes les estacions del país. Sí que hi haurà aforaments a espais com els restaurants, així com escoles d'esquí i surf de neu, les quals preveuen obrir amb una adaptació dels protocols tècnics d'ensenyament per garantir la seguretat dels clients i monitors. Totes les mesures de Grandvalira resorts seran certificades per companyies de presitigi com Bureau Veritas o OCA.

Quant a la neteja, l'estació ha assenyalat que es reforçarà el servei i els telecabines estractaran amb un sistema fotocatalític que elimina virus i bacteris de totes les superfícies amb un efecte de llarga duració.

Assegurança Covid i política de cancel·lació

Una altra de les mesures que ha previst Granvalira Resorts és oferir als seus clients una assegurança per dia a un preu assequible que cobreix les despeses de l'esquiador en cas de ser detectat positiu de Covid-19. Segons han assenyalat des de l'estació, aquesta mesura respon als neguits dels clients, que han donat la seva opinió mitjançant una enquesta online que ha dut a terme l'estació.

A més, Grandvalira i Ordino Arcalís han posat en marxa també una política de cancel·lació més flexible que permet anul·lar les reserves de manera gratuïta fins a 24 hores abans de fer-se efectives.

tracking