Trànsit

Mobilitat registra gairebé 700 multes al nou tram de Sant Julià durant l'estiu

Govern instal·la tres radars entre l'avinguda Francesc Cairat i la rotonda de Fontaneda

El ministre Jordi Torres i el director de Mobilitat, Jaume Bonell, al tram del nou vialFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei de Mobilitat ha registrat gairebé 700 multes al nou tram del vial de Sant Julià durant l'estiu amb un radar mòbil. La xifra ha portat el Govern a instal·lar a partir d'avui tres radars pedagògics en diferents punts entre l'avinguda Francesc Cairat fins a la rotonda de Fontaneda. El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha explicat que aquests radars tenen una funció pedagògica i no coercitiva i detecten a través d'un làser la velocitat dels vehicles i apareix reflectida en uns panells. Són els tres primers aparells que s'instal·len al Principat, i han costat 2.000 euros cadascun, i Torres ha indicat que hi ha la previsió d'instal·lar-ne de nous, com per exemple a la zona de Canillo.

L'entrada en funcionament d'aquests aparells tindrà una "prova de foc" que podria ser aquest cap de setmana coincidint amb el pont del 12 d'octubre a Espanya, segons ha destacat el ministre.

Pressupost

Jordi Torres ha explicat a preguntes dels periodistes que al pressupost una de les prioritats és la partida per la creació del nou espai multifuncional, si bé no ha volgut informar de quin cost suposa ni el lloc on anirà situat. També pel que fa a la Llei de contractació pública, ha afirmat que es preveu que entri a tràmit parlamentari a finals d'octubre.

tracking