x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Gallardo afirma que la implantació del 'blockchain' depèn de 'la mentalitat de la societat'

El ministre ha presentat al Consell General el projecte de Llei de modificació de la Llei de serveis de confiança electrònica
El ministre Jordi Gallardo

El ministre Gallardo

El ministre Jordi Gallardo durant la compareixença

Fernando Galindo
Actualitzada 02/10/2020 a les 18:07
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha dit que la principal barrera per implantar la tecnologia blockchain “és la mentalitat de la propia societat”. Gallardo ha assegurat que “ens hem de convèncer que a partir de la regulació dels diferents sectors suposarà un avenç i un retorn en tots els àmbits”. Així ho ha explicat en compareixença al Consell General per explicar el projecte de Llei de modificació de la Llei de serveis de confiança electrònica, per avançar cap a la digitalització de l’administració pública i que, entre altres funcions, permet emetre la certificació digital.

El titular d’Economia ha argumentat que transcorreguts sis anys des que es va aprovar la llei i que tenint en en compte que alguns efectes de la pandèmia de la Covid-19 ha provoat que els serveis presencials de l’administració hagin vist alterat el seu funcionament, és necessari tenir regulat els criteris tecnològics “per donar confiança” i per millorar la relació amb els actors privats.

Gallardo a més, ha recordat que la modificació de la llei també té a veure amb l’inici dùn procés per a l’acord d’associació amb la Unió Europea, que requereix d’una adequació més gran de la norma amb el marc elgal de la Unió.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts