x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

L'assetjador de dones s'entrega i entra a la Comella

La frontera del riu Runer.

L'assetjador de dones s'entrega i entra a la Comella

La frontera del riu Runer.

Fernando Galindo
Actualitzada 01/10/2020 a les 06:57
L’assetjador de dones que va ser detingut la setmana passada i que va ser sotmès a un judici ràpid en què va reconèixer els fets i va ser penat amb l’expulsió de cinc anys del país, es va entregar ahir a la frontera del riu Runer. El condemnat, que al migdia ja va ingressar al centre penitenciari de la Comella, commuta així la pena que se li va imposar obligant-lo a estar un lustre sense entrar al país per sis mesos de reclusió penitenciària. El motiu del canvi és que té família al Principat i no vol passar cinc anys sense veure-la.
El condemnat actuava a la zona de Santa Coloma, on entrenaven les jugadores de futbol de l’Enfaf. El detonant es va produir dimarts de la setmana passada, quan una de les noies estava parlant per telèfon amb la parella a la sortida i se li va acostar un cotxe negre i un home d’una trentena d’anys volent entaular conversa. Ella, que va rebutjar parlar amb ell reiterades vegades, al final li va indicar que anava sense mascareta, fet que va provocar que l’home sortís corrent cap al cotxe i que ella es pogués amagar i donar la ubicació a la parella perquè la pogués anar a buscar.

Aquesta situació d’assetjament produïda la setmana passada va servir perquè la policia reobrís un cas que estava pendent de resolució des de l’estiu, quan el cos d’ordre va registrar denúncies d’una persona i un cotxe de les mateixes característiques, que deia presumptes floretes d’allò més desagradables a noies que sortien d’entrenar i les convidava repetidament a pujar al cotxe. Aquests fets van coincidir amb la celebració, en període estival, dels campus de futbol femení a Encamp.
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts