òbit

L'acusat de l'assassinat de Vila surt de l'hospital i torna a presó

Waki Tcha-tokey estava internat a l’hospital de Meritxell afectat de problemes psiquiàtrics pels quals ha estat rebent tractament mèdic

L'acusat de l'assassinat de Vila surt de l'hospital i torna a presó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Waki Tcha-tokey, que està acusat de l’assassinat de Michel Douet, va tornar ahir al migdia a ingressar al centre penitenciari de la Comella. Cal recordar que fins ara el presumpte assassí es trobava en internament a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, afectat de problemes psiquiàtrics, pels quals ha estat rebent tractament. Tcha-tokey, que va entrar a la presó el 21 de setembre després d’entregar-se a les autoritats i confessar ser l’autor del crim, va ser traslladat al centre hospitalari hores després en amenaçar en suïcidar-se si se’l tancava en una cel·la.

Els fets es remunten a la matinada de diumenge a dilluns de la setmana passada, quan l’acusat va entrar a la casa que tenia Douet a la Vila del Sol d’Encamp i va assassinar l’empresari a cops amb un objecte contundent, va provocar un foc al domicili i va fugir amb el cotxe de la víctima.

Després de les primeres investigacions, la policia no ha trobat que hi hagués un mòbil en el crim perpetrat, ja que no hi va trobar ni indicis de caire econòmic, ni tampoc laboral. Cal recordar que Waki Tcha-tokey havia estat treballant per a les empreses de Douet. Així doncs, les primeres investigacions porten a apuntar que el motiu del crim seria la salut mental de l’acusat.

D’altra banda, l’acte de comiat de l’empresari francès Michel Douet, de 52 anys i natural de Narbona, se celebrarà avui. El funeral s’ha endarrerit més del temps habitual arran del procediment judicial que porta associat un delicte major d’assassinat com és el cas. Douet serà incinerat al crematori del cementiri de la Plana, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

L'acusat de l'assassinat de Vila surt de l'hospital i torna a presó

tracking