Òbit

L'acusat del crim de Vila torna a la presó

Waki Tcha-tokey estava ingressat a l’hospital per rebre atenció psiquiàtrica

Crim per una disputa laboralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'acusat de l'assassinat de l'empresari Michel Douet el 21 de setembre a Vila, Waki Tcha-tokey, ha tornat aquest migdia a la presó després d'estar ingressat al centre hospitalari controlat per la policia per rebre atenció psiquiàtrica. Tcha-tokey va arribar al centre penitenciari dimecres passat en processar-lo la batlle per un delicte major d’assassinat però en poques hores va ser traslladat des de la Comella a l’hospital en amenaçar que es tallaria el coll si el ficaven a una cel·la.

Incineració de la víctima

La cerimònia de comiat a Douets'ha endarrerit més del temps habitual arran del procediment judicial que comporta un crim com aquest, però finalment la víctima del crim de Vila serà incinerat demà a la Plana.

Douetvanéixera Narbona i tenia52anys. L'empresari va morir la matinada de diumenge a dilluns després que un extreballador seu accedís de matinada a l'adossat on vivia amb la seva família, a la Vila del Sol d'Encamp, i el matés a cops amb un objecte contundent. L'autor, que es va entregar a la policia, també vacalarfoc a la casa i va fugir amb el cotxe de la víctima.

tracking