L'assetjador de dones ingressa a la Comella

L'home, que havia escollit una expulsió del país de cinc anys a canvi de no entrar sis mesos a presó, s'ha entregat avui a la frontera del riu Runer

El centre penitenciari de la ComellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'asssetjador de dones que va ser detingut la setmana passada i que havia estat expulsat del país per cinc anys ha ingressat aquest migdia al centre penitenciari de la Comella. L'home s'ha personat avui a la frontera del riu Runer i ha sol·licitat el seu ingrés de sis mesos a la presó. L'acusat havia reconegut els fets durant el judici i va ser condemnat a sis mesos commutables per una expulsió del país, que va ser la que va escollir.

El seu comportament va ser denunciat per diversesusuàriesa les xarxes socials onexplicavenque el conductor d'un jeep s'aturava al seu costat per "parlar, assetjar, seguir" amb elles quan estaven soles pel carrer. Una de les afectades va relatar la seva experiència al Diari, on explicava que l'home l'insistiaencomençar una conversa en un banc, però ella es va poder amagar i avisar a la seva parella d'on era perquè la vingués a buscar. La policia tenia un expedient obert des de l'estiu del cas, que es va reactivar arran de diverses denúncies.

tracking