x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Temporada d'hivern

Ski Andorra tornarà part del forfet si tanquen les estacions

Aquest dilluns es posa a la venda el passi de temporada, que tindrà una cobertura dels dies d'esquí no amortitzats fins el 16 de febrer
L'estació de Grandvalira

Grandvalira posa a la venda el forfet de temporada

L'estació de Grandvalira

Grandvalira
Actualitzada 30/09/2020 a les 14:48
Ski Andorra ha informat que aquest dilluns posarà a la venda el forfet de temporada, amb el qual es podrà accedir a Grandvalira, Ordino Arcalís i Vallnord -  Pal Arinsal. Enguany es mantenen els preus del curs passat, amb un preu de 445 euros per a residents i 935 euros per a la resta, a més d'un 5% de descompte per aquells que renovin de la temporada passada.

L'entitat que agrupa totes les estacions del país ha ideat una cobertura en cas de tancament forçat per la Covid-19. Així, si es dona una situació sanitària adversa, es farà la devolució dels dies d'esquí no amortitzats abans del 16 de de febrer, data en què ja s'hauria cobert el 60% de la temporada. Cal recordar que un forfet s'amortitza en 10 dies d'esquí, per la qual cosa si no es pogués complir amb aquest nombre de dies esquiats abans d'un possible tancament i de la data assenyalada, es retornaria una part. La quantitat de compensació es calcularia segons el preu mitjà del forfet diari de les estacions i la tipologia del forfet. Amb tot, si ja s'han superat els 10 dies en el moment del tancament, no hi haurà cap compensació, igual que a partir del 17 de febrer. 

D'altra banda, la venda dels forfets extraescolars està pendent de confirmació. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts