x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

CC demana traslladar el Raonador, l'AREB i l'AFA a Casa Parramon

Els consellers generals massanencs reclamen el canvi d’ubicació al Govern per vitalitzar la parròquia
L'edifici de Casa Parramon, a la Massana.

CC vol a la Massana la seu de l'AFA, l'AREB i el Raonador

L'edifici de Casa Parramon, a la Massana.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/09/2020 a les 06:23
Els consellers generals de Ciutadans Compromesos volen que les institucions del Raonador del ciutadà, l’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) i l’Autoritat Financera (AFA) es traslladin a l’edifici massanenc de Casa Parramon. Els parlamentaris estan negociant el canvi d’ubicació de les tres entitats amb el Govern en el marc de l’elaboració del pressupost de l’any vinent. La titularitat de l’edifici ja és de l’executiu i probablement caldria fer-hi algunes reformes abans de dur-hi a terme el trasllat. L’objectiu que persegueixen, a través de la quota electoral que entenen que els corresponen per donar suport a l’executiu, és dinamitzar i vitalitzar la parròquia.

Actualment, les tres institucions estan físicament situades a Andorra la Vella. En concret, l’AFA i l’AREB tenen la seva seu al carrer Bonaventura Armengol, a l’edifici Montclar, mentre que el Raonador del ciutadà té el despatx al Consell General. Els parlamentaris massanencs volen decentralitzar les institucions públiques i emportar-se el seu pessic cap a la parròquia, entenent que això també generarà moviment de treballadors i donarà feina a altres sectors de la localitat.

Els dos consellers de CC, Carles Naudi i Raül Ferré, haurien posat sobre la taula altres trasllats d’entitats públiques que s’han dut a terme a d’altres parròquies per reclamar el canvi d’ubicació de l’AREB, l’AFA i el Raonador. En són exemple el ministeri de Cultura, que des de fa uns mesos està situat a l’Hotel Rosaleda d’Encamp, o el ministeri d’Educació, que està instal·lat a Sant Julià de Lòria.

LA DEMANDA

Els consellers generals de Ciutadans Compromesos (CC) reclamen a l’executiu que l’AREB, l’AFA i el Raonador del ciutadà es traslladin a l’edifici massanenc de Casa Parramon.

Els parlamentaris de la Massana vinculen la demanda en el marc de l’elaboració del pressupost per a l’any vinent, amb l’objectiu que el canvi d’ubicació permeti vitalitzar la parròquia.

Naudi i Ferré fan la demanda entenent que els correspon com a quota electoral per donar suport a Govern i argumentant altres trasllats com ara Cultura al Rosaleda.
Etiquetes
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts