x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El jove de 14 anys Guerau Camí guanya el Premi de Fotografia de Natura

S'ha endut el primer premi del concurs organitzat pel comú massanenc
Camí i Gueimonde, en l'entrega del premi.

Un jove de 14 anys, guanyador del Premi de Fotografia de Natura

Camí i Gueimonde, en l'entrega del premi.

Eduard Comellas/Comú de La Massana
Actualitzada 29/09/2020 a les 18:42
El comú de la Massana ha fet avui entrega del Premi de Fotografia de Natura als autors de les tres millors imatges que hi han participat. Enguany la temàtica era la flora del Parc Natural del Comapedrosa, i la millor fotografia ha estat 'Carlina de muntanya', feta pel jove de 14 anys Guerau Camí. "Baixàvem amb la família del Pla de l’Estany i vaig veure una abella sobre una flor. En el moment de disparar es va acostar una altra abella i d’aquí va sortir la fotografia que ha guanyat el concurs", ha explicat a la recollida del premi el jove, que és aficionat a la fotografia i a les excursions.

La imatge la va prendre amb una càmera que li acabaven de regalar, amb un objectiu 70-300mm. Per la seva part, la guanyadora del segon premi, Isabelle Haeffelin, va fer la foto amb el seu mòbil. El títol és 'Genciana groga', ja que aquesta és la flor protagonista. “Estàvem fent una excursió amb una amiga, que no havia pujat mai a l’Estany Negre. Havia pedregat i pensava que no veuria gaires flors. Però just allà hi havia gencianes”, ha indicat Haeffelin. La tercera premiada ha estat Lara de Miguel, amb una imatge titulada 'Grandalla'. 

Els premis han consistit en vals de compra de material fotogràfic. "Les imatges participants són realment espectaculars", ha indicat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde, que ha remarcat la bona participació, tot i que enguany el tema era molt acotat. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts