policia

Un jove acaba detingut per donar cops de puny al germà

Ha estat acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral

Un jove acaba detingut per donar cops de puny al germà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un jove de 18 anys després que agredís el germà amb dos cops de puny a la cara. Els fets van tenir lloc dilluns passat en un domicili de la capital arran d’una baralla entre els dos familiars poc abans de les dotze de la nit. Els agents, després de rebre l’avís, van detenir el jove resident acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

El cas se suma al total de tretze detencions que la policia va dur a terme la setmana passada i que va fer públic ahir en el balanç setmanal. En aquest també destaca la detenció d’un home resident de 25 anys que va marcar una taxa d’alcoholèmia de 2,47 grams per litre de sang o la d’un jove, resident de 22 anys, després que donés positiu a la prova de control de tòxics salivar en una parada rutinària. En total, es van arrestar set persones per delictes contra la seguretat en el trànsit.

Pel que fa a presumptes delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, un home resident de 27 anys va ser detingut en agredir la parella arran d’una discussió. En el moment de la detenció, la policia indica que l’home va tenir una reacció desproporcionada cap als agents amb amenaces i desobediència. A més, dos homes de 23 i 32 anys van ser detinguts pel mateix presumpte delicte després que una discussió de parella acabés amb una agressió mútua.

En el balanç també es recull la detenció de Waki Tcha-tokey pel presumpte assassinat d’un empresari a Vila la matinada de diumenge a dilluns passat i la de l’home que assetjava dones a Santa Coloma i que va ser expulsat del Principat.

tracking