Xarxes

Aprofitant la neu del cap de setmana

Els usuaris de les xarxes socials han compartit com feien 'rando' o esquiaven a Grandvalira, Arcalís i Pal-Arinsal gràcies als gruixos acumulats a cotes altes des de divendres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les nevades que han caigut a les cotes més altes del país durant aquest cap de setmana han permès a molts amants de la neu fer activitats com 'randonné' i utilitzar els esquís per baixar lliscant per Grandvalira, Arcalís i Pal-Arinsal. Els usuaris a les xarxes socials han compartit imatges gaudint dels gruixos de neu que s'han acumulat durant l'últim cap de setmana de setembre.

El servei meterològic ha informat que la nevada va ser intensa al nord, amb gruixos de 45 centímetres a les Fonts d'Arinsal (2.681 metres) i ha destacat que a la Rabassa es van acumular 11 centímetres a Caborreu (2.250 metres). Tot i així, el rècord de gruixos registrats al setembre a les estacions va ser el 2 del 1965 amb 12 centímetres, un episodi que es va allargar dins al dia següent, on es van acumular 4 centímetres més. Les previsions per als pròxims dies, segons el servei meteorològic, seran de clarianes amb un augment de la temperatura, tot i que a partir de divendres es preveuen ruixats acompanyats d'un front fred i possibles nevades a 2.100 metres.

tracking