salut

Confinada una segona aula de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Ordino

Confinada una segona aula de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'OrdinoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut va confinar ahir al matí una segona aula de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino després de detectar-hi casos positius de coronavirus. Amb aquesta ja són dues les classes del centre que romanen sota aïllament per l’afectació del virus. Cal recordar que el titular de la cartera sanitària, Joan Martínez Benazet, va anunciar dimecres passat durant la roda de premsa d’actualització epidemiològica que s’havia hagut de confinar una aula de la mateixa escola. Així doncs, a partir de dilluns els alumnes seguiran amb l’activitat lectiva des de casa a través de classes telemàtiques.

Actualment hi ha un total de 22 aules amb alguna mena d’aïllament per l’afectació de la Covid-19, catorze de les quals estan confinades completament, set tenen algun alumne aïllat i n’hi ha una que es troba en vigilància passiva, és a dir, que tot i que no està confinada se li fa un seguiment.

En aquest sentit, cal recordar que la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, va indicar divendres que el ministre de Presidència, Economia i Transports està treballant amb les companyies adjudicatàries del servei de transport del bus lliure per ampliar les freqüències dels vehicles i així reduir el temps d’espera dels estudiants en els punts amb més afluència i evitar el contagi. A més, va informar que a partir de la setmana vinent també es reforçarà la presència policial als centres per evitar aglomeracions.

tracking