Pandèmia mundial

Aïllades dues classes de primària de l'Escola Francesa d'Escaldes

Dues aules més del Lycée Comte de Foix es confinen parcialment

Escola francesa d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut ha informatque s’ha procedit a aïllar totalment dues aules de primària de l’Escola Francesa d’Escaldes per positius de Covid-19.Aquests però no han sigut els únics aïllaments que s’han produït en les últimes hores, ja que també s’ha hagut d’intervenir en dues aules del Lycée Comte de Foix. En aquest cas el confinament dels alumnes ha estat parcial, ja que només s’ha procedit a aïllar determinats estudiants amb relació a casos de coronavirus que s'han detectat a les classes.

D’aquesta manera, les aules que actualment tenen afectació per Covid-19, entre confinaments totals i parcials, són 26. Setze estan aïllades totalment amb tots els escolars confinats a casa, 9 parcialment, amb alguns alumnes que han d'estar als domicilis i altres al centreeducatiu,i unaque es troba sota vigilància passiva.

Dues d'aquestes aules afectades tornen demà a l'ensenyament presencial. Són dues classes del col·legi Sant Ermengol, les unitats de convivència de 2n A i 3r B de primària, que retornen a l'escola, segons ha informat el centre educatiu en xarxes socials.

tracking