x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Petició de rebaixa de pena d'un traficant per manca de proves directes

El recurrent està condemnat a quatre anys de presó, dos ferms
Sala de vistes de la nova seu de la Justícia

Sala de vistes de la nova seu de la Justícia

Sala de vistes de la nova seu de la Justícia

Fernando Galindo
Actualitzada 24/09/2020 a les 14:20
La defensa d'un condemnat per tràfic de marihuana entre Andorra i Sardenya, Itàlia, ha presentat un recurs d'apel·lació al Tribunal Superior contra la sentència de Corts del passat mes de juny per reduir la pena de quatre anys de presó, dos dels quals ferms, per manca de proves directes. El lletrat ha manifestat que les evidències presentades pel tribunal no es poden provar, ja que al seu client no se li va trobar la droga en cap moment, no té antecedents penals per temes relacionats amb drogues i en l'informe no consta cap comunicació il·lícita que susciti el delicte de tràfic de productes estupefaents.

La representació lletrada ha sol·licitat la rebaixa de la condemna a set mesos de presó provisional, que ja ha complert, davant de la pena de quatre anys, dos dels quals ferms. Tanmateix, l'advocat ha exposat que l'acusat pateix depressió a causa del procediment judicial actiu des del 2013 i el fet de tornar a entrar a presó agreujaria la seva malaltia.

El ministeri fiscal ha posat en relleu que a l'acusat se li van trobar vuit targetes de telèfon que encriptava la informació, té antecedents per tràfic a Espanya i la seva trajectòria com a contrabandista de tabac el fa coneixedor del sistema de doble fons que es va trobar al vehicle que estava al seu nom. Per tot això l'acusació pública demana que el Superior ratifiqui la sentència dictada per Corts.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts