Debat d'Orientació Política

Les reaccions al discurs del cap de Govern

Pere López va ser el més crític amb les paraules d'Espot

El conseller general del PS, Pere LópezFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“És un debat que surt dels estàndards”

Carles Enseñat. President del grup parlamentari demòcrata.

“Estem davant d’un debat d’orientació política que surt dels estàndards ja que té una afectació que va més enllà del curs polític”, va afirmar Enseñat, que va afegir que “al final s’ha hagut de redefinir el contingut de la legislatura, i l’Horitzó 23 i el discurs del cap de Govern marquen les bases del que ha de ser el futur d’Andorra”.

“Esperàvem molt més contingut i propostes”

Pere López. President del grup parlamentari socialdemòcrata.

“Sabem que és un debat excepcional perquè és el primer de la legislatura, però esperàvem molt més contingut i moltes més propostes”, va lamentar el líder socialdemòcrata, Pere López, que va criticar “la manca de propostes sanitàries i econòmiques” però va mostrar predisposició per abordar els pactes d’Estat.

“És força clar el que cal fer a partir d’ara”

Marc Magallon. President suplent del grup parlamentari liberal.

“Amb el discurs del cap de Govern, basat en l’Horitzó 23, és força clar el que cal fer a partir d’ara i la línia a seguir”, va destacar el president suplent dels liberals, Marc Magallon, que va comentar que “es vol potenciar l’heliport i l’aeroport de la Seu d’Urgell, que són infraestructures cabdals per al futur del país”.

“El pla financer és un punt de partida”

Josep Pintat. President del grup parlamentari tercervia.

“Escoltar és la nostra obligació, però per ser creïble hi has de ser”, va etzibar Pintat, que va afegir que “el pla financer és un punt de partida inescrutable, perquè, a més a més, és una situació que ve marcada per llei”. Pintat no va voler comentar res més sobre el discurs i es va remetre a la intervenció que farà avui.

“El discurs està alineat amb l’H23”

Carles Naudi. President del grup parlamentari ciutadans compromesos.

“El cap de Govern ha fet un discurs que està alineat amb l’Horitzó 23, que és el full de ruta que hem de seguir”, va afirmar el president del grup de CC, Carles Naudi, que va manifestar que “s’han posat sobre la taula valors com la humilitat i la unitat, que són la base per trobar solucions a les problemàtiques actuals”.

tracking