x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La Massana

El comú reforça el servei d'esplai amb més monitors

Un total de 190 infants utilitzen el servei, que compta amb un torn de matí i un altre de tarda
Infants de l'esplai de la Massana

Infants de l'esplai de la Massana

Infants de l'esplai de la Massana

Eduard Comellas/Comú de La Massana
Actualitzada 24/09/2020 a les 13:07
El comú de la Massana ha reforçat el servei d'esplai, que actualment compta amb 190 infants. El departament d'Educació, Joventut i Esports va treballar durant l'estiu per organitzar els protocols que s'han de seguir a l'esplai, que té una gran demanda i dona servei a més d'un centenar de famílies. Els infants es netegen les mans cada cop que entren i surten d'un espai, utilitzen la mascareta en tot moment i els espais s'airegen diversos cops al dia, juntament amb la desinfecció de joguines i material. El conseller, Kevin Poulet, ha remarcat "la important feina dels monitors, per seguir de forma molt rigorosa els protocols i també de les famílies, que han inculcat als infants la necessitat de ser molt curosos amb la higiene".

El torn del matí, que dona servei a 57 infants amb pares que entren a treballar abans de l'inici de les escoles, s'ha reforçat amb dos monitors més per tal de cobrir els 25 grups de convivència que hi ha. L'esplai del matí es fa a les instal·lacions de l'escola andorrana per estalviar desplaçaments mentre que els de l'escola francesa són conduïts fins al seu centre minuts abans de l'inici de les classes. Els de maternals es concentren a la planta d'accés a l'escola i els de primària al gimnàs.

Un total de 133 infants utilitzen el torn de tarda de l'esplai, tot i que el comú preveu que la xifra arribi als 150 de cara a l'hivern, ja que moltes famílies encara es troben en reducció de jornada laboral. Els infants estan repartits en tres espais per grups d'edat en 38 unitats de convivència a l'hora dels berenars.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts