pandèmia mundial

Dos ingressos més per Covid a l'hospital

Dos pacients continuen a l'UCI amb ventilació mecànica

Planta de l'hospital preparada per als pacients amb Covid-19SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hospital suma dos nous ingressos de malalts amb la Covid-19 en les últimes hores, segons ha anunciat el SAAS. La xifra total de pacients amb la infecció hospitalitzats augmenta a nou persones dels quals hi ha dos afectats ingressats a la unitat de cures intensives amb suport de ventilació mecànica, l'últim dels quals va ser intubat ahir al matí.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va remarcar ahir que la pressió sobre el sistema sanitari és baixa respecte les xifres d'hospitalitzacions i la gravetat dels malalts durant la primera onada de la pandèmia de coronavirus alhora que va demanar reduir les relacions socials per frenar l'expansió de la malaltia. Les xifres de la segona fase de l'epidèmia al Principat van arribar ahir a 897 contagis que suposen ja més que en la primera onada, que van ser 855 en total.

La infecció de SARS-CoV-2 ha afectat a 1.753 persones des de que es va detectar el primer positiu al Principat amb 72 nous contagis en l'actualització de dades que va fer ahir el ministre. El nombre de recuperacions és de 1.203 malalts que han negativitzat el virus i hi ha 497 pacients actius.

tracking