Acord de MyInvestor amb la immobiliària Housfy per a la subrogació d'hipoteques

El neobanc d'Andbank Espanya oferirà els serveis de finançament als usuaris de la plataforma que vulguin canviar la hipoteca

Els propietaris de Goldcar i Binter entren a MyInvestor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MyInvestor, el neobanc d'Andbank Espanya, ha tancat un acord amb la immobiliària online Housfy per impulsar l'oferta de subrogació d'hipoteques per a primeres i segones residències amb unes condicions d'euríbor -0,69% a tipus variable i 1,09% a tipus, fent-se càrrec de les despeses de constitució de la hipoteca, segons ha informat l'entitat.

MyInvestor oferirà els serveis de finançament als usuaris de la plataforma que vulguin canviar la hipoteca des d'un altre banc o fer-se una de nova. L'acord suposa després de les aliances amb Idealista i AXA "que estan tenin resultats reeixits obrir un nou canal amb Housfy que confirma la nostra aposta per impulsar la subrogació hipotecària arribant a un públic cada vegada més ampli", ha manifestat Nuria Rocamora, co-ceo de MyInvestor. I ha afegit que l'entitat estima que subrogar l'hipoteca amb MyInvestor representa "un estalvi en la vida del prèstec de fins a 20.000 euros" per al client.

tracking