Guardons

LA CEA premia el millor ambaixador de la marca Andorra

Els socis de l'entitat poden escollir el guanyador entre David Aguilar, Conrad Blanch i 'Purito' Rodríguez

David Aguilar, Conrad Blanch i Purito opten als premis CEACEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CEA ha activat aquest migdia la plataforma electrònica perquè els socis de l'entitat puguin escollir el guanyador del premi al reconeixement de promoció de la marca Andorra. Els tres finalistes que opten al guardó són David Aguilar, estudiant de bioenginyeria i creador de la pròtesi amb Lego, Conrad Blanch, exdirector del comitè organitzador de les copes i campionats del món d'esquí i 'Purito' Rodríguez.

L'entitat premia nou categories diferents entre les quals hi ha 96 empreses amb opcions ser guardonades. Una de les novetats són els premis que reconeixen empreses pioneres, les que treballen a favor de la igualtat i les micro empreses.

La cerimònia de lliurament de premis es farà el 13 d'octubre, després de dos ajornaments per la situació sanitària per la pandèmia de la Covid-19, i no es farà el sopar de gala per a 200 assistents que inicialment s'havia previst. L'entitat proposa que les persones que havien pagat el preu del cobert ho destinen a donatiu per al programa del servei d'integració laboral de la Creu Roja.

tracking