x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Assassinat a cops un home a Encamp

La víctima és Michel Douet i havia tingut empleat al presumpte autor de la mort
Agents de la policia científica al pis on s'ha produït l'assassinat

Agents de la policia científica al pis on s'ha produït l'assassinat

Agents de la policia i dels bombers en l'actuació al domicili on s'han produït els fets.

Fernando Galindo
Agents de la policia en un control.

Un home li talla el cap al seu soci a Encamp

Agents de la policia en un control.

Arxiu
Actualitzada 21/09/2020 a les 16:55
Un home ha mort assassinat aquesta matinada pels volts de les quatre a Encamp. L'assassí, que presumptament seria Waki Tcha-tokey, ha matat l'altre home, Michel Douet, donant-li cops amb un objecte contundent, possiblement un martell. Els fets han tingut lloc a Vila, al domicili de la víctima, que segons han apuntat alguns veïns és d'origen francès i tenia 56 anys. La seva dona hauria estat ruixada amb un líquid i ha estat atesa pel SUM al lloc de l'agressió.

La policia ha informat que a les 3.27 hores de la matinada han estat requerits al domicili de Vila perquè una persona havia accedit de forma il·legítima a la casa. Quan els agents del cos de seguretat han vist que hi havia hagut un incendi i els efectius de bombers que havien intervingut per sufocar les flames els han avisat que a l'interior de l'habitatge "hi havia una persona morta amb traces de violència", segons assenyalen en un comunicat.

La descripció que han obtingut els agents de l'autor de la mort violenta s'ha activat una operació gàbia al Principat amb controls als punts fronterers per impedir la sortida de la persona en recerca. El cos de seguretat explica que la detenció del presumpte assassí ha tingut lloc a les 8.15 del matí "amb la seva col·laboració". 

Els fets s'han produït a un habitatge de la urbanització Vila del Sol i els bombers han estat els encarregats de rescatar el cos del difunt  per una finestra de la part superior de l'habitatge. 

La policia ha mobilitzat tots els efectius que estaven treballant en el torn de nit per buscar l'autor dels fets, que finalment ha estat arrestat al Tarter. En la recerca han participat també els agents del torn de matí que han estat avisats perquè s'incorporessin abans a la feina per fer controls a tot el territori per trobar l'home.

Els agents de la policia científica han començat la investigació cap a dos quarts de cinc de la matinada i han estat al pis on s'ha produït l'assassinat durant tot el matí.

Michel Douet tenia una empresa d'informàtica amb la dona i l'agressor tindria relació laboral amb ells. El difunt tenia dos fills.
Etiquetes
Veure’n més
105
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts