Esdeveniments

Tres concerts del Mountain Music al juny del 2021

Andorra Turisme reprograma les actuacions de l'estiu suspeses per la situació sanitària

La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el director d'Andorra Turisme, Betim Budzaku.A. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Turisme ha anunciat les dates concretes per al juny vinent de tres dels concerts previstos a l'Andorra Mountain Music que es va suspendre per la situació de la pandèmia de la Covid-19 a l'agost amb rebrots de casos a Andorra i a moltes zones veïnes. L'actuació de Don Diablo serà el 12 de juny, la de Texas el 19 i la de Mònica Naranjo el 26 i queda anul·lada la de Beret perquè no podrà ser al Principat en aquelles dates.

L'organització del festival musical ha informat que s'està buscant una data per al concert de DJ Bob Sinclar i que s'estan buscant altres propostes musicals de renom internacional per acabar de completar el cartell. Les persones que tinguin entrades dels concerts que s'havien de fer a l'agost rebran un comunicat de l'empresa encarregada de les vendes on s'explicarà el procediment per demanar el canvi de l'entrada o el reemborsament de l'import.

Les actuacions es faran a la plataforma de Soldeu, amb un escenari cobert i un espai a l'aire lliure per als espectadors en un recinte d'uns 10.000 metres quadrats que també tindrà zona de restauració.

tracking