Llengua

Petites mostres de català a la República Txeca

El Centre Carlemany de Llengua Catalana de la Universitat Carolina de la capital txeca participarà en l'acte del Dia europeu de les llengües

Cartell dia europeu de les llengües

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Carlemany de Llengua Catalana de la Universitat Carolina de Praga, que forma part del departament de PolíticaLingüísticadel ministeri de Cultura i Esports, participarà en el dia europeu de les llengües que se celebrarà el 22 de setembre al passatge històric i cèntric Palau Lucerna. L'esdeveniment, que comptarà amb una quarantena de llengües d'Europa i d'arreu del món, consistirà en cursos de cinc minuts per fer una petita mostra de cada llengua a tots els presents i el Centre Carlemany lliurarà un exemplar de la nova edició del 'Viure a Andorra. Català bàsic en imatges a tots els participants'.

Els objectius de la trobada són destacar la importància de l'aprenentatge de llengües per incrementar el plurilingüisme i la comunicació intercultural, així com promoure la riquesa de la diversitatlingüísticai cultural d'Europa. A l'acte també hi participaran altres institucions com l'Institut d'Estudis Lingüístics de la Universitat Carolina de Praga, l'Institut Hongarès, l'Institut de Cultura de Romania, elBritishCouncil, l'Institut Goethe, el Fòrum Cultural Austríac, l'Institut Cultural de Bulgària, l'InstitutCamoes, l'InstitutoCervantes, l'Institut Francès o l'Institut Italià de Cultura.

tracking